Dag Retreat 11 november 2022: Yin Yoga - Sound Healing - Sauna

 

 

 

 

Dag mooie mens, 

Via deze weg nodig ik je uit om samen te komen met een kleine groep dames van maximaal 8 personen om jezelf terug te vinden en op te laden. Het doel van deze dag is om te vertragen, te ontspannen en het  (je) innerlijke energiereservoir aan te vullen met gelijkgestemden.

Het wordt een ware opportuniteit om een dag "te zijn" in plaats van "te doen". 

 

 

Scrol naar beneden voor meer info!

Hoe zie ziet de dag retreat op 11 november eruit?

Volg je les bij Trui dan is dit het programma:

 • 8.45 uur: Onthaal & Welkom
 • 9.00 - 12.30 uur : Sauna incl. Banja ritueel (opgietsessie met berkentakken)
 • 12.30 - 14 uur: Lunch (vegetarisch)
 • 14.00 - 15.30 uur: Yin Yoga met Trui
 • 15.45 - 17.15 uur: Sound Healing
 • 17.30 uur: Einde

Volg je les bij Evie, dan is dit het programma:

 • 8.45 uur: Onthaal & Welkom
 • 9.00 - 10.30 uur : Yin Yoga met Evie
 • 10.45 - 12.15 uur: Sound healing
 • 12.30 - 14 uur: Lunch (vegetarisch)
 • 14.00 - 17.15 uur: Sauna incl. Banja ritueel (opgietsessie met berkentakken)
 • 17.30 uur: Einde

 

Deze dag gaat door op 2 verschillende locaties die aansluiting vinden op elkaar; enerzijds de zoutkristalgrot Ademvrij en anderzijds het wellness centrum Molenhoeve. Afhankelijk van de groep waarvan je deel uitmaakt, volg je les bij Trui of Evie. 

Waar gaat de dag retreat door?
Molenhoeve, Van Den Nestlaan 132, 2520 Ranst

Prijs: €111
Inclusief toegang tot de zoutgrot, wellness, yogales, sound healing en vegetarische lunch.

De dag retreat is ingedeeld in 2 delen:

De helft van de dag breng je door in de zoutkristalgrot Ademvrij, de andere helft gaat door in het Welness centrum de Molenhoeve.

 

1. Zoutkristalgrot Ademvrij

 

De zoutkristalgrot Ademvrij bestaat uit 2,5 ton zoutkristallen, dit geeft deze ruimte een zeer zuivere en hoge frequentie. Je kan je de kristalgrot voorstellen als een geborgen plek, opgebouwd uit zoutkristallen, met een sterrenhemel aan het plafond, m.a.w. een plek waar je volledig tot rust kan komen. Op deze locatie wordt er aan zouttherapie of halotherapie gedaan. Dit is een natuurlijke behandeling waarbij fijne zoutpartikels verneveld worden. De inademing van deze partikels heeft een helend effect op je luchtwegen en huid. Verder geeft het ook een boost aan je immuniteit, ideaal in de late herfst!

Op deze locatie gaan 2 lessen door:

 • Yin Yoga XL onder begeleiding van Trui of Evie (1,5 uur)
  Yin yoga verbetert de algemene flexibiliteit en de bloedsomloop in pezen, gewrichten en bindweefsel. Laat dit nu net zwakke plekken zijn van je lichaam in het najaar. Ideaal dus om een extra lange les in een aantal stretchende houdingen te blijven gedurende 3 tot 5 minuten.
   
 • Soundhealing onder begeleiding van Leon (1,5 uur)
  Een klankreis of sound healing verwijst naar trillingen en klanken die helpen om je hersengolven te synchroniseren. De trillingsfrequentie zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en helpt je om je geest en lichaam kalmeren. 

  Deze beleving kan je energie te geven, emoties losmaken en je meenemen in een hoger bewustzijn. Het vergroot je vermogen om meer licht en onvoorwaardelijke liefde binnen in jezelf te verankeren. Klank heeft een ontzettend krachtige werking wanneer deze gekoppeld is aan intentie. Sound healing helpt je om het individuele bewustzijn te ontstijgen zodat men zich verbonden voelt met het grotere geheel. 

 

2. Wellness Centrum Molenhoeve

 

Loft Sauna met Banja Ritueel (opgietsessie met berkentakken)

Het wellness centrum omvat verschillende sauna faciliteiten waaronder: de loft sauna met opgietsessie en een droge sauna waar etherische oliën van eucalyptus en munt verneveld worden. Dit zorgt ervoor dat je vrijer kan ademen. Verder is een zalige infrarood sauna die zorgt voor een opwarmingseffect tot diep in je spierweefsel, gewrichten en inwendige organen. Verder vind je er ook een Finse sauna, Turks stoombad, en een binnen- en buitenzwembad in een heerlijk groen kader. 

 

We sluiten de dag retreat gezamenlijk af om 17.30 uur. Het staat je vrij om nog tot later op de dag gebruik te maken van de sauna faciliteiten. 

 

Voel jij het kriebelen om deel te nemen? 
Wij alvast wel! Je ben zóóó welkom!

 

Count me in!

 

Wij kijken alvast uit naar deze dag retreat!

Graag tot dan!