Wie ben ik?

Ik ben een wetenschapper in hart en nieren en heb het geluk gehad om vele jaren jobs te doen die ook mijn echte levenspassie waren. In 2013 maakte ik kennis met yoga, maar het was voor mij in het begin niet gemakkelijk om het yoga pad te volgen. De wetenschapper in mij vocht (en vecht soms nog steeds) met de spirituele aspecten waar yoga onvermijdelijk mee samengaat. Maar gaandeweg ontdekte ik mijn nieuwe ik, die openstond voor het fysieke en mentale aspect van yoga. Ik had het geluk dat 4 bezielde yoga docenten mijn pad kruisten (dankjewel Dolly, Giel, Thip, Vanessa en Eva) en waarbij ik verschillende yoga stijlen mocht leren kennen. Na verschillende keren op yoga retreats geweest te zijn in het buitenland was ik verkocht en werd yoga een deel van mijn leven. In 2017 en 2018 volgde ik zowel een vinyasa als yin teachertraining, en zo begon het lesgeven voor mij. En in 2020 begon ook het hoofdstuk aromatherapie en natuurlijke zeepjes maken voor mij, en begon ik ook workshops 'maak je eigen biologische zeep' te geven.

Een mijlpaal in mijn leven was ook het moment dat ik Evie Tanghe leerde kennen, een yoga teacher in hart en nieren met een spiritueel kantje. Samen vormen wij het perfecte team en we volgden reeds vele opleidingen. Sinds 2022 organiseren we samen ook onze eigen yogaretreats en workshops.

Mijn grote passie is dan ook lesgeven en mijn kennis delen met anderen: ik gaf 2 jaar yin yang les in Rusty inner Peace en momenteel sinds 2019 in de mooie studio van Nina, de bezielster van Yoga Yina. Deze fantastische dame leerde me de kneepjes van het ondernemer zijn, en dankzij haar begon ik met deze website. Binnenkort start ik met lessen yin yoga in de studio waar het voor my allemaal begon Yoga-on-Call. De cirkel is rond.

 

Maar wie ben ik dan echt hoor ik jullie vragen? Ik ben alleenstaande, maar heb het geluk gehad dat vele kinderen mijn levenspad kruisen en wordt door vele mensen al lachend tante Trui genoemd. Ook mijn ouders en zus (en haar familie) spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben wie ik ben dankzij hen. Daarnaast heb ik ook het ongelooflijke geluk om vele beste vriendinnen te hebben, ieder stuk voor stuk prachtvrouwen! Dankjewel dat jullie er zijn! Mijn grote hobby’s? De allergrootste hobby is toch wel reizen naar verre landen en vreemde culturen leren kennen, waarbij ik alles vastleg met mijn camera. Van kindsaf aan heb ik graag gelezen, en heb ik het knutselen en cupcakes bakken meegekregen van thuis. Hoe yoga en aromatherapie mijn leven binnen kwamen lees je ook nog in de stukjes over Pranayama Yoga en Pranayama Oils. En zo begon het nieuwe hoofdstuk in mijn leven met Pranayama Yoga en Oils.

Namaste Trui