Je kan ons ook vinden op zondag voormiddag 2 juni 2024 tijdens:

Yoga, meditatie, Tai Chi & dans festival 2024 

O.l.v. David Dewulf

https://www.daviddewulf.be/nl/yoga-en-vredefestival-2024.html

 

3 intense dagen, 31 mei, 1 en 2 juni 2024
In de  pracht van de Vlaamse Ardennen

Met de optie om te kamperen ter plaatse

 

Meer dan 12 workshops

 

6 vormen van yoga ( kundalini, yin, yang, dru, hatha, ...) 

Meditatie

Tai Chi 

Qi Gong

Bosbaden

Ontspanningssessie

Drumcirkel

Healing dance

Mannencirkel

Vrouwencirkel 

Mantra avond  

Ecstatic dance avond ( met cacao) 

 

En natuurlijk is er ruimte voor gezelligheid, samen eten aan het vuur, muzikale beleving,…

 

 

Je kan ons vinden op zondag 2 juni 2024:

 

Dag 3 - 9.30 u tot 11.30 uYin Yang Yoga & klankschalen met Trui

Yin yang yoga is een fusie van yin yoga en yang yoga. Het combineert het zachte, aandachtige en rustige van yin yoga met het dynamische, krachtige en verwarmende van yang yoga. In deze workshop nodig ik je uit om je hartregio op verschillende manieren te openen. We sluiten af met een rustgevende klankschaalmeditatie.

We starten de workshop met de krachtigere yang yoga om onze spieren en ons bovenlichaam te versterken. In het tweede deel, tijdens de yin sessie, stretchen we het bindweefsel van de verschillende spieren die ons hart en onze borstkas omringen. Aan het einde van de les kan je genieten van de zalige klanken van de kristallen klankschalen, waarbij je volledig tot rust mag komen.

Trui geeft yoga en pranayama

 

 

 

Dag 3 - 12.00 u tot 13.00 uQi gong – Laat je Qi stromen – met Evie

In deze sessie gaan we aan de slag met onze “qi” ofwel onze levensenergie. Je leert aan de hand van eenvoudige bewegingen, ademhalingsoefeningen en visualisaties je levensenergie voelen, vitaliseren en bundelen in je lichaam. De staat van onze “qi” beïnvloedt de manier waarop we denken, voelen en in het leven staan. Of andersom, de manier waarop we denken, voelen en in het leven staan, beïnvloedt onze energie of levenskracht. Hoe beter onze energie stroomt, hoe vitaler we ons voelen.

Tijdens deze sessie gaan we ons interne energieveld zuiveren met behulp van een ademhaling, stretchende houdingen en het aanraken van enkele acupressuurpunten. Vervolgens gaan we onze vitale levenskracht opwekken en vlotter laten stromen. Als laatste bundelen we de energie terug in ons lichaam zodat je energiek verder kan met je dag.

Evie geeft Qi gong & pranayama